Marraskuu soimaan – Miljoonasade lähtee ensi vuonna konserttisalikiertueelle, setissä vanhoja hittejä uudella ilmeellä

20.11.2018 12:22

Vanha kunnon Miljoonasade tiedottaa kiertuesuunnitelmistaan. Yhtye tekee kevättalvella 2019 konserttisalikiertueen, jolla kuullaan muun muassa uusia sovituksia bändin vanhoista ikivihreistä. Rundi alkaa 9. maaliskuuta Espoosta ja päättyy kuusi esiintymistä myöhemmin Hämeenlinnaan.

Kiertue on samalla helmikuun alussa julkaistavan Karkumorsian-levyn promokiertue. Karkumorsiamella kuullaan viisi vanhempaa Miljoonasade-biisiä uusina versioina ja kahdeksan uutta kappaletta. Levyllä vierailevat Paleface, Värttinä-yhtye ja haitaristi Matti Kallio, joka on mukana myös maaliskuisella kiertueella. Lisäksi Like-kustannus julkaisee tammikuussa 2019 Miljoonasade-historiikin, jonka on koostanut toimittaja Mikko Lundell.

”Meillä on ilo ja kunnia esitellä teille toisenlainen Miljoonasade. Uusi ja yllättävä, herkkä ja voimakas yhtye, jonka soitinrepertuaari ulottuu lusikoista irkkupilleihin. Uusien biisien lisäksi ohjelmistoon on otettu ne vanhemmat laulut, joihin löysimme täysin uudet sovitukset”, Heikki Salo kertoo tiedotteessa.

Karkumorsian-kiertueen keikkapäivämäärät:
9.3. Espoo, Sellosali
14.3. Ylivieska, Akustiikka
15.3. Turku, Logomo
16.3. Helsinki, Savoy-teatteri
17.3. Jyväskylä, Kaupunginteatteri
21.3. Tampere, Olympia-kortteli
22.3. Kuopio, Maxim
23.3. Hämeenlinna, Verkatehdas

Lisää luettavaa