Megadeth-pomo muisteli 30-vuotispäiviään – yllätysjuhlat eivät menneet varsinaisesti putkeen: ”Olin todella vihainen”

19.12.2021 16:38

Megadeth-luotsi Dave Mustaine muisteli vaimonsa 30 vuosikymmentä sitten järjestämää yllätystä.

Blabbermouth uutisoi 60-vuotiaan Mustainen Cameo-videopalvelussa James-nimiselle, vastikään 30 vuotta täyttäneelle fanille lähettämästä tervehdyksestä, jonka yhteydessä muusikko palasi menneisyyteen.

”Muistan kun minä täytin 30 vuotta”, Mustaine kertoo. ”Vaimoni teki minulle hirveän jekun ja sanoi että yksi suosikkikoiristani oli loukannut jalkansa takapihan sprinkleriin. Niinpä juoksin pihalle. Olin ollut juuri potkunyrkkeilytunnilla ja minulla oli vielä univormu ja kaikki päälläni. Juoksin takapihalle ja kuulin ’Yllätys!’ Siellä oli koko joukko ystäviäni. Minulla ei varsinaisesti ole montaa ystävää, joten jotakuinkin kaikki olivat siellä. Olin aivan äimän käkenä.”

”Olin todella vihainen vaimolleni hänen , mutta pääsin siitä yli”, Mustaine jatkaa. ”Sain senseiltäni Benny ’The Jetiltä’ todella siistin takin lahjaksi. Se oli Ukidokan-takki. Otin ja heitin sen makuuhuoneeseen. Meillä oli [vaimoni] Pamin kanssa valkoiset huonekalut – olimme juuri menneet naimisiin, emmekä tajunneet että valkoiset huonekalut ovat ankeita. Laitoimme hänen dobermanninsa huoneeseen ja se pureskeli takkini mäsäksi. Voitko uskoa sitä? Olin todella vihainen.”

Megadeth uuden The Sick, The Dying And The Dead -albumin on määrä ilmestyä ensi vuonna.

Lisää luettavaa