Melvins-nokkamiehen mielipide parhaasta Metallica-levystä on omiaan aiheuttamaan kovimmille puristeille unettomia öitä

23.6.2023 12:10

Melvins on yhtye, joka on kulkenut aina omia polkujaan. Ei olekaan mikään yllätys, että keulakuva Buzz Osbornen mielipide parhaasta Metallica-levystä noudattelee samaa kaavaa.

Osborne nimeää Metallican ja Lou Reedin vuoden 2011 yhteisprojekti Lulun parhaaksi Metallica-levytykseksi New Noise Magazinen haastattelussa.

”Kaverit saivat siitä lokaa niskaansa, mutta mielestäni se on heidän paras levynsä, ja helposti kaikkein oudoin”, Osborne toteaa. ”Metallican tulisi raivata tietä. Heidän pitäisi pystyttää lippunsa haluamaansa paikkaan ja tuoda ihmiset sen luokse.”

”Älkää antako ihmisten määrätä tekemisiänne. Se on huono idea. Se ei toimi, sillä silloin pitäisi tietää mitä he haluavat. Ei sitä voi tietää”, Osborne jatkaa. ”Et voi tehdä muuta kuin sellaista musiikkia mistä itse pidät, ja he selvästikin pitivät tekemisistään Lou Reedin kanssa, ja he ovat urallaan siinä pisteessä että he voivat tehdä mitä ikinä haluavat. He soittavat stadioneilla. Mitä voisi tapahtua? He joutuvat tyytymään 10 000 katsojan paikkoihin? Eivätköhän he tule pärjäämään.”

Lisää luettavaa