Metallica auttoi keräämään miljoonia dollareita lastensairaalalle – naapurit valittivat metelistä

28.9.2018 09:03

Koskaan ei ole hyvä! Tämä nähtiin tällä kertaa San Franciscossa, jossa järjestettiin 26.9. suuri hyväntekeväisyyskonsertti UCSF Benioffin lastensairaalan tueksi. Kaikkia tämä ei kuitenkaan miellyttänyt, vaan Twitteriin ilmaantui kosolti kiukkuisia kommentteja kaupunkilaisilta, jotka valittivat metelistä. Asiasta uutisoi San Francisco Chronicle.

Dreamfest-tapahtuma järjestettiin nyt yhdeksättä kertaa, ja konsertin esiintyjiä olivat Metallican lisäksi ainakin Janet Jackson ja MC Hammer. Joku voisi valittaa ennemmin noin kummallisesta esiintyjälistasta, mutta päällimmäiseksi puheenaiheeksi nousi nyt keikasta kehkeytynyt melu, joka ulottui kauas kaupunkiin. ”Minulle tämä ei ole mikään unelma. On väärin tehdä koko kaupungista yksityinen keikkapaikka. Ne, joiden mielestä tämä on hienoa, pääsevät varmaan viikon päätteeksi kotiin”, twiittasi eräs raskaan työn raataja.

Yhtään meluhaittoja väheksymättä huomautettakoon, että tapahtuman pääsyliput maksoivat rapeat 1000 dollaria ja Blabbermouthin mukaan vuotuinen tapahtuma on kerännyt lastensairaalalle sellaiset 60 miljoonaa dollaria (n. 52 miljoonaa euroa). Että asioilla on puolensa ja puolensa. Helsingin kulttuuripalvelupäällikkö Stuba Nikula tietää varmaan, mistä tässä puhutaan.

Lisää luettavaa