Metallica esiintyi poptähti Miley Cyrusin kanssa radio-ohjelmassa – Elton Johnin sanat liikuttivat James Hetfieldin kyyneliin

11.9.2021 14:08

Metallica vieraili nimikkoalbuminsa 30-vuotisjuhlallisuuksien kunniaksi Howard Sternin isännöimässä radio-ohjelmassa. Jutustelun lisäksi yhtye esitti show’ssa myös Nothing Else Matters -klassikkonsa yhdessä popin supertähtiin lukeutuvan Miley Cyrusin kanssa. Cyrushan tulkitsi kappaleen The Metallica Blacklist -coverlevylle Elton Johnin säestämänä.

Ja kun nyt Sir Elton mainittiin, niin laulajalegenda osallistui myös samaan ohjelmaan Zoomin välityksellä.

”Minun mielestäni se on yksi parhaista koskaan tehdyistä biiseistä”, Sir Elton toteaa Nothing Else Mattersista puhuessaan ja saa James Hetfieldin silminnähden liikuttumaan. ”Se ei vanhene koskaan. En malttanut odottaa tällä kappaleella soittamista. Sen sointurakenne, melodiat, tempomuutokset – se on täynnä draamaa.”

Hetfieldin vielä pyyhkiessä silmäkulmiaan Elton jatkoi kappaleen ja Metallican ylistämistä.

”Metallica on todennäköisesti noiden bändien crème de la crème”, mies sanoo. ”Heitä ei voi määritellä. He eivät ole heavy metal -bändi. He ovat musikaalinen bändi. Heidän kappaleensa eivät ole vain heavy metalia. Ne ovat kauniita. Tämä on melodinen kappale. Se on itse asiassa ihan vitun upea.”

Katso Metallican ja Cyrusin esitys sekä Eltonin kommentit alta.

Lisää luettavaa