Metallica julkaisi livetaltiointeja uusien biisien ensiesityksistä – Päästää katsojat myös kurkkaamaan kulissien taakse

Metallica esitteli komeaa lavarakennelmaansa Apple Musicin Zane Lowelle.
15.5.2023 08:22

Hevijätti Metallica aloitti pitkän M72-maailmankiertueensa kahdella keikalla Amsterdamissa 27, ja 29. huhtikuuta. Keikoilla kuultiin luonnollisesti runsaasti bändin tuoreen 72 Seasons -levyn kappaleita, joista suurin osa soitettiin nyt ensimmäistä kertaa yleisön edessä. Livedebyyttinsä saivat muun muassa Sleepwalk My Life Away, levyn nimikappale sekä You Must Burn, joista kaikista on nyt julkaistu viralliset livevideot bändin Youtube-kanavalla. Esitykset voit tarkistaa nyt tuosta alta.

Ennen kiertueen ensimmäistä keikkaa yhtye myös istui alas Apple Musicin Zane Lowen kanssa ja keskusteli pitkän kaavan mukaan uudesta levystä, kiertueesta sekä sen hulppeasta lavarakennelmasta sekä vähän kaikesta muusta bändiin ja soittamiseen liittyvästä. Juttutuokion jälkeen rumpali Lars Ulrich vei Lowen keskelle lavarakennelmaa ja esitteli tälle paikkoja hieman tarkemmin. Myös tämän mielenkiintoisen haastatteluvideon löydät tuosta alempaa.

Metallican kiertue jatkuu tällä viikolla Pariisissa, jossa yhtye konsertoi 17. ja 19. päivä. Suomeen Metallica saapuu vasta ensi vuoden puolella konsertoiden Helsingin Olympiastadionilla 7. ja 9. kesäkuuta 2024.

Lisää luettavaa