Metallica julkaisi pro-tason videon Popeda-jamittelustaan – Näin se Kuuma kesä kajahti Hämeenlinnassa

Trujillon artikulaatiolle ei voi kuin nostaa hattua.
19.8.2019 07:23

Kuten monet lukijamme tässä vaiheessa jo varmaan tietävätkin, on Metallican basisti Robert Trujillolla ja kitaristi Kirk Hammettilla ollut viimeisimmällä kiertueellaan tapana konsertin puolivälin tienoilla jamitella hetki kahdestaan ja coveroida jotain kyseiseen keikkakaupunkiin tai -maahan liittyvää orkesteria. Viime heinäkuussa yhtye vieraili Suomessa ja kuten Soundissakin tuoreeltaan uutisoitiin, kuultiin Hämeenlinnassa kaksikon tulkinta Popedan Kuuma kesä -kappaleesta.

Nyt Metallica on julkaissut omalla Youtube-kanavallaan virallisen, pro-tason videon tuosta tempauksestaan. Tuosta alapuolelta voit tarkistaa hyvälaatuisen kuvan ja äänen kera, miten se manserock oikein Trujillolta ja Hammettilta taittuikaan. Hattua täytyy nostaa ainakin basisti Trujillon laululle ja ääntämiselle, komeasti ja harvinaisen selkeästi luonnistuu miekkoselta suomeksi laulaminen!

Popeda-lainan päätteeksi videolta löytyy myös Trujillon bassosoolo, joka sisältää muun muassa pätkän Orion-instrumentaalia kunnianosoituksena bändin edesmenneelle basisti Cliff Burtonille.

Lisää luettavaa