Celtic Frost -nokkamies lyttää Metallican taannoisen version bändinsä biisistä – ”He teurastivat sen, se oli nöyryyttävää”

AOP

Metallica esiintyi toukokuussa Sveitsissä, jossa Kirk Hammett ja Robert Trujillo versioivat tapojensa mukaisesti paikallisen suuruuden tunnettua kappaletta. Valinta oli tällä kertaa kohdistunut Celtic Frostin The Usurper -biisiin, mutta lopputulos tuntui jakavan vahvasti mielipiteitä. Celtic Frost -nokkamies Tom G. Warrior vaikuttaisi tuoreiden kommenttiensa perusteella lukeutuvan esityksestä vähemmän vaikuttuneiden kuulijoiden joukkoon.

”He teurastivat sen, se oli nöyryyttävää”, mies kommentoi Metallica-kaksikon vetoa Rolling Stonelle. ”Miksi he eivät jättäneet miljonäärinäppejään eroon siitä? Mielestäni he ovat menettäneet kykynsä soittaa oikeaa metallia jo kauan sitten. Ehkä minun pitäisi mennä lavalle ja vetää todella surkea versio Hit the Lightsista jollain 200 virheellä ihan vain tasapainon palauttaakseni.”

Myös Metallica-laulaja James Hetfield saa osansa Warriorion tuohtumuksesta.

”Tämä on täysin henkilökohtainen juttu, ja suurin osa lukijoistanne ei varmaankaan jaa tätä mielipidettä, mutta vaikka he olisivat tehneet fantastista työtä, voisin lytätä sen täysin, sillä en tue ihmisiä, jotka metsästävät karhuja harrastuksenaan. En kykene kunnioittamaan sellaista henkilöä, vaikka hän olisi millainen musiikillinen nero.”

Alla Hammettin ja Trujillon The Usurper -tulkinta.