Metallica peruu festivaalikeikkojaan – James Hetfield selvittää henkilökohtaista tilannettaan avoimessa lausunnossa

Metallica on peruuttanut esiintymisensä tulevan kesän suurilla Sonic Temple ja Louder Than Life -festivaaleilla.

”Tämän kirjoittaminen on tuskallista, mutta minun täytyy kertoa teille, että en pääse Columbuksen Sonic Templeen ja Louisvillen Louder Than Lifeen tänä vuonna”, laulaja-kitaristi James Hetfield kirjoittaa yhtyeen Facebook-sivuilla julkaistussa, varsin avoimessa päivityksessä. ”Osana jatkuvaa yritystäni tervehtyä ja pysyä terveenä, minulla on tärkeitä toipumiseeni liittyviä tapahtumia noina viikonloppuina, eikä niitä voi siirtää. Pyydän anteeksi kaikilta lipun festivaaleille ostaneilta faneiltamme. Työskentelemme järjestäjien kanssa tarjotaksemme hyvitys- tai vaihtomahdollisuuden lipuille.”

Viestissään Hetfield kertoo, ettei ollut pitänyt hyvinvoinnistaan huolta edellisvuoden kiertueella. Avun hakeminen viime syksynä osoittautui kuitenkin täysin oikeaksi päätökseksi.

”Jos katsotaan asian valoisaa puolta, terapiani edistyy hyvin”, mies kirjoittaa. ”Oli ehdottaman tärkeää, että aloin huolehtia henkisestä, fyysisestä ja sieluni hyvinvoinnista. Haluan painottaa, että yhtye soittaa kaikki muut julkistetut vuoden 2020 keikat.”

”Kuin koi liekkien loimussa, ihmisenä oleminen tällä uralla sisältää valtavia haasteita ja se voi olla myös hyvin vaikeaa. Teidän ymmärryksenne auttaa paranemisessa”, mies päättää.

Voit lukea Hetfieldin lausunnon kokonaisuudessaan alta.

Dear Metallica Family,It pains me to write this, but I have to let all of you know that I cannot make it to Sonic…

Posted by Metallica on Monday, February 24, 2020