Metallican keikalla lapsen synnyttänyt naisfani sai onnittelut suoraan James Hetfieldiltä – ”Olen sanaton”

Joice M. Figueiró sanoo tapahtuneen herättäneen ristiriitaisia ajatuksia.
12.5.2022 08:43

Viime viikonloppuna Metallican konsertissa Brasilian Curitibassa sattui harvinainen, mutta onnellinen tapaus, kun 39 viikolla raskaana olleen naisfanin synnytys alkoi kesken keikan. Terve poikalapsi syntyi maailmaan keikkapaikan lääkintäteltassa bändin soittaessa Enter Sandman -ikivihreää.

Tatuointiartistina työskentelevä äiti Joice M. Figueiró kertoi tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa eikä se jäänyt Metallica-leiriltä huomaamatta. Figueirón julkaisu jaettiin myös bändin virallisen Instagram-tilin kautta ja myöhemmin itse bändin nokkamies James Hetfield soitti vanhemmille onnittelupuhelun. Figueiró jakoi puhelusta lyhyen pätkän IG-tarinoissaan.

”Voi luoja! Minua itkettää!” ilosta sekaisin oleva äiti vastaa laulajan onnentoivotuksiin, kuten alla olevalta videopätkältä kuullaan.

Figueiró puhui tapahtuneesta myös Washington Postille ja kertoo sen herättäneen ristiriitaisia ja monenlaisia ajatuksia.

”Koska tätä ei todellakaan oltu suunniteltu, pelkäsin, ettei lääkintähenkilökunta ole valmiudessa tällaiseen. Samalla ajattelin, miten hienoa tästä on kertoa muille, koska Metallica on yksi bändeistä, joita rakastamme kaikkein eniten”, Figueiró toteaa.

Monet ovat kyselleet, aikovatko vanhemmat antaa pojalleen Metallicaan viittaavan nimen ja Figueiró on vitsaillut, että poika saa nimekseen James Ulrich. Mutta vakavasti puhuen vanhemmat ovat kuulemma pohtineet, josko poika saisi keskimmäiseksi nimekseen jotain, mikä olisi hatunnosto bändille. Yksi vaihtoehto on kuitenkin suljettu jo pois:

”Täytyy muistaa, että hän joutuu kantamaan sitä nimeä koko elämänsä. Jos hän saa nimekseen Sandman, häntä kiusataan varmasti. Hänellä on jo nyt riittävästi tarinaa kerrottavanaan.”

Lisää luettavaa