Michael Jacksonin tytär väittää kaikkien perheenjäsentensä tietävän isänsä joutuneen murhan uhriksi – ”Se on ilmiselvää”

24.1.2017 22:12

Edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin Paris-tytär on myöntänyt harvinaislaatuisen haastattelun Rolling Stonelle, jossa hän kertoo omia näkemyksiään isästään ja tämän kuolemasta. Jälkimmäisen asian noustessa puheeksi, Paris paljastaakin omaavansa vahvan uskon siihen, että hänen isänsä murhattiin.

– Ehdottomasti. Se on ilmiselvää. Kaikki viittaa siihen. Se kuulostaa salaliittohörhöilyltä ja hevonpaskalta, mutta kaikki todelliset fanit ja perheenjäsenet tietävät sen. Se oli järjestetty juttu. Se oli hevonpaskaa.

Michael Jackson löydettiin tajuttomana sängystään kesäkuun 25. päivä vuonna 2009 ja julistettiin myöhemmin samana päivänä sairaalassa kuolleeksi. Jacksonin henkilökohtainen lääkäri, tohtori Conrad Murray tuomittiin lopulta vuonna 2011 kuolemantuottamuksesta maksimissaan neljäksi vuodeksi vankeuteen, mutta mies pääsi vapaalle jalalle jo kahden vuoden päästä vankilan ylikansoituksen nojalla.

Paris ei itse ota haastattelussa kantaa Murrayn syyllisyyteen, mutta toteaa supertähti-isänsä kuoleman olleen ”lukuisten eri ihmisten” intresseissä:

– Tietenkin. Haluan myös ehdottomasti oikeuden tapahtuvan, mutta se on shakkipeliä. Yritän pelata peliä oikealla tavalla. Siinä oikeastaan kaikki, mitä voin aiheesta toistaiseksi kertoa.

Toipuminen isän menetyksestä ei ole ollut helppoa nyt 18-vuotiaalle tyttärelle, joka itse tragedian kohdatessa oli vasta 11-vuotias.

– Aina sanotaan, että ”aika parantaa haavat”, mutta ei se tee niin. Sinä vain totut niihin. Elän elämääni ajatuksella: ”Ok, menetin ainoan asian, joka oli minulle tärkeä.” Tästä eteenpäin ei voi siis tapahtua mitään pahempaa, kuin mitä on jo tapahtunut. Kestän siis mitä vain.

Lisää luettavaa