Michael Monroe julkaisi videon uusimman levynsä nimibiisille – Mukana Guns N’ Rosesin Slash

I Live Too Fast To Die Young kääntää vanhan rock-kliseen päälaelleen.
25.1.2023 09:05

Rockveteraani Michael Monroe on julkaissut musiikkivideon viime vuonna ilmestyneen I Live Too Fast To Die Young -sooloalbuminsa (jonka brittiläinen Classic Rock -lehti nosti sijalle 19 listatessaan viime vuoden parhaita rocklevyjä) nimikkokappaleelle. Kappaleella sekä videolla vierailee Monroen läheinen ystävä Guns N’ Rosesin Slash, joka toimitti biisiin yhdellä otolla purkkiin äänitetyn kitarasoolon.

”Slash on yksi mukavimmista tyypeistä jonka tunnen ja yksi rockin mahtavimmista kitaristeista, joka on onnistunut pitämään spontaaniuden ja sydämestä kumpuavan perseelle potkivan asenteen soitossaan. Ajattelin, että tämä biisi sopii juuri hänelle ja hän pitikin siitä kovasti”, Monroe toteaa.

Kappaleen nimi on tietenkin väännös klassisesta ”Too Fast To Live, Too Young To Die” -sloganista. Monroe sanookin rakastavansa vanhojen kliseiden uudelleenkeksimistä.

”Se koko ’elä nopeasti, kuole nuorena’-klisee on niin väsynyt. Minä elän liian nopeasti kuollakseni nuorena! Vaatii paljon enemmän selviytyä ja olla tässä tänään kuin olla itsetuhoinen ja kuolla nuorena.”

Lisää luettavaa