Mick Mars haastaa Mötley Crüen oikeuteen – väittää tulleensa sysätyksi yhtyeestä syrjään ja että Nikki Sixx ei soittanut livenä nuottiakaan

6.4.2023 19:59

Sinne menivät puheet yhteisymmärryksessä tapahtuneesta erosta.

Kitaristi Mick Mars ilmoitti viime vuoden lopulla jättäytyvänsä pois Mötley Crüen keikkavahvuudesta pahentuneen selkärankareuman takia. Tuolloin julkaistussa lausunnossa kuitenkin painotettiin, että Mars pysyisi tästä huolimatta edelleen yhtyeen jäsenenä. Sittemmin hänen korvaajakseen ilmoitettiin Marilyn Mansonin ja Rob Zombien yhtyeistä tuttu John 5.

Nyt asiat näyttäytyvät toisenlaisessa valossa, sillä Mars on haastamassa yhtyettä oikeuteen.

TMZ:n tietojen mukaan Mars väittää sanoneensa yhtyeelle olevansa vapaa äänittämään ja soittamaan satunnaisia keikkoja bändin kanssa. Marsin mukaan Mötley Crüe kuitenkin leikkasi tämän osuuden yhtyeestä 25 prosentista viiteen ja sysäsi kylmästi kitaristin syrjään. Haasteen mukaan yhtyeen lakimiehet saivat Marsin tuntemaan, että hänen pitäisi olla kiitollinen osuudestaan, sillä yhtye ei ole hänelle mitään velkaa.

Mars väittää myös basisti Nikki Sixxin uskotelleen, että tämä on menettämässä kykyjään kitaristina, ja että Sixx ”ei soittanut nuottiakaan” yhtyeen jäähyväiskiertueella vaan bassottelu tuli taustanauhalta. Mars pyrkii oikeusjutulla pääsemään käsiksi yhtyeen taloustietoihin.

Mötley Crüe konsertoi Hyvinkään Rockfestissä 9.6.

Lisää luettavaa