Mielenkiintoista leffa-asiaa: U2 ja Mike Patton

13.1.2014 15:39

Irlantilaissuuruus U2 pokkasi 12. tammikuuta taas yhden pystin vähintäänkin mittaviin kokoelmiinsa, sillä yhtyeelle ojennettiin arvostettu Golden Globe -palkinto Mandela: Long Walk To Freedom -elokuvassa soivasta Ordinary Love -laulusta. Pääseeköhän kappale myös Oscar-ehdokkaaksi? Se selviää tällä viikolla.

U2 palasi samalla rysäyksellä myös esiintymislavoille, ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen. Bändi esiintyi Sean Pennin isännöimässä hyväntekeväisyystapahtumassa Los Angelesissa.

U2 on pian ajankohtainen myös uuden studioalbumin tiimoilta, sillä orkesterin seuraavan levytyksen odotetaan ilmestyvän huhtikuussa. Pitkäsoittouutisten vahvistumista odotetaan viimeistään helmikuussa, jättimäisen Super Bowl -tapahtuman yhteydessä.

Faith No More- ja Tomahawk-solisti Mike Pattonkin työskentelee (muun muassa) elokuvamusiikin parissa. Tällä hetkellä työn alla on kauhuelokuva The Vatican Tapesin soundtrack ja tämän scoren on määrä ilmestyä jossakin vaiheessa kuluvaa vuotta.

The Vatican Tapesista ei ole vielä tarjolla ääninäytteitä, mutta Pattonin edellisen leffasoundtrackin eli The Place Beyond The Pinesin äänimaailma soi esimerkiksi tällaisena – ja tästähän pamahti Oscar-ehdokkuuskin:

Lisää luettavaa