Miksi Noel Gallagher ei tullut Manchesterin tukikeikalle? Liam tykittelee kovaa tekstiä isoveljensä suuntaan

5.6.2017 14:38

Liam Gallagher esiintyi näyttävästi eilisessä hyväntekeväisyyskonsertissa Manchesterissa. Entinen Oasis-tähti tulkitsi uuden Wall of Glass -singlensä sekä Oasisin Rock’n’Roll Starin, ja sitten vielä Coldplayn avustuksella vanhan kunnon Live Forever -ikivihreän. Varsinkin viimeksi mainittu spektaakkeli on kirvoittanut tunnekuohuja ympäri maailmaa.

Live Foreverin säveltäjää ja Liamin isoveljeä Noelia ei kuitenkaan Manchesterissa näkynyt, ja nyt nuorempi Gallagher laukoo kovaa tekstiä isoveljelleen Twitterissä.

”Manchester, haluan pahoitella veljeni poissaoloa eilen. Olen hyvin pettynyt”, Liam kirjoitti aluksi. Pian joku vastasi viestiin, että Noel taisi olla konsertin aikaan ulkomailla, mutta pikkuveli ei tätä selitystä hyväksynyt.

”Emmekös me kaikki olleen. Nouskoon vittu koneeseen ja tulkoon esittämään biisejään nuorille, säälittävä kusipää”, Liam kirjoitti.

Noel ei ole kommentoinut aihetta mitenkään ja hänen edustajansa ilmoitti The Independentin toimittajalle, ettei linja muutu jatkossakaan.

Lisää luettavaa