Miltä näyttää meno Children of Bodomin kohutulla kiertueella? Tunnelmia Oulun-keikalta julki

Mika Kirsi

Children of Bodom kulkee paraikaa Suomen-kiertueella, ja tämä rundi ei tietenkään ole ihan tavallinen tapaus. Orkesterin nykykokoonpano hajoaa meneillään olevan keikkaurakan jälkeen, ja mitä sitten tapahtuu, sitä ei tiedä vielä kukaan. Sekä Alexi Laiho että yhtyeen jättävät muusikot aikovat tiedottaa suunnitelmistaan, jahka kiertue on saatu pakettiin.

Kiertueen tiimoilta on pohdittu, millaisissa tunnelmissa yhtye tien päällä kulkee – hajoamisuutisen myötä syntyneen julkisen keskustelun luulisi vaikuttavan jollain tavalla kiertuebussin ilmapiiriin, vaikka Alexi Laiho haastatteluissa vakuuttikin, että hommat hoidetaan ammattilaisten tapaan. No, itsenäisyyspäivänä Oulun Teatriassa kuvattujen klippien perusteella soitto todella toimii sellaisella varmuudella, että ellei tietäisi pinnan alla kuohuvan, ei katsoja huomaisi mitään. Katso Everytime I Die– ja Lake Bodom -tallenteet alapuolelta.

Bodom esiintyy kiertueellaan vielä Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä, ja koko homma laitetaan pakettiin Helsingin Jäähallin Black Box -tilassa 15. joulukuuta. Liput tapahtumaan maksavat 59 euroa.