Mitä Izzy Stradlin tuumaa Guns N’ Rosesin huikeita summia takovasta kiertueesta, jossa hän ei itse ole osallisena? – ”Sellaista on elämä”

Guns N' Roses – se oikea.

Alkuperäisjäsenistöön kuulunut Stradlin ei tunnu asialla paljon päätään vaivaavan.

Guns N’ Roses on takonut lippuluukuilla ennätysmäisiä summia viimeisimmillä ”paluukiertueillaan” sen jälkeen, kun Slash ja Duff liittyivät jälleen Axl Rosen ja kumppaneiden seuraan. Kovimmat fanit ovat luonnollisesti olleet harmissaan siitä, ettei bändi ole onnistunut tekemään täydellistä reunionia alkuperäisen rumpalin Steven Adlerin ja/tai kitaristi Izzy Stradlinin kanssa: Adler on joutunut tyytymään muutamiin special guest -piipahduksiin kun taas Stradlin on loistanut poissaolollaan täysin.

Muutenkin matalaa profiilia pitävä Stradlin on ollut asian suhteen hyvin vaitonainen eikä ole juuri antanut medialle lausuntoja, miksi kitaristia ei vanhojen kollegojensa rinnalla ole nähty. Stradlin on kuitenkin kommentoinut asiaa tuoreessa The Wall Street Journalin artikkelissa todeten vain, etteivät osapuolet päässeet tasapuoliseen sopimukseen eikä hän siksi voinut ottaa osaa paluukiertueisiin.

”Nykyinen GN’R-kiertue on ollut jätkille huippumenestys. Minun poissaoloni johtuu yksinkertaisesti siitä, ettemme löytäneet kaikkia tyydyttävää keskitietä neuvottelujen yhteydessä. Sellaista on elämä. Joskus asiat eivät vain selviä”, Stradlin toteaa.

Guns N’ Roses nykymuodossaan – eli Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Melissa Reese ja Frank Ferrer – nähdään tänä kesänä Tallinnan laululavalla 16. heinäkuuta lämmittelijöinään Volbeat ja The Dead Daisies.