Mitä kuuluu Judas Priestin uudelle levylle? Rob Halford antoi tilannepäivityksen – ”Materiaali on todella tulista”

Halfordilla on vielä paljon laulettavaa, mutta levyn työstö alkaa olla jo loppusuoralla.
27.2.2023 19:36

Heavy metal -legenda Judas Priest on jo jonkun aikaa työstänyt seuraajaa vuoden 2018 Firepower-albumilleen. Tuoreessa Sirius XM -radion Ozzy’s Boneyard -ohjelmassa vieraillut Priest-nokkamies Rob Halford antoi tilannepäivityksen levyn suhteen ja avasi hieman, mitä on tuloillaan.

Firepower oli meiltä tietoinen yritys reflektoida mennyttä ja vahvistaa niitä asioita, joita olemme Priestissä rakastaneet ensimmäisestä päivästä lähtien. Se ei tarkoita meidän ajatelleen, että ’Otetaan tähän hieman Rocka Rolla -fiilistä’ tai ’Otetaanpa tähän hieman Sad Wings Of Destinyä’ tai ’Ei saa unohtaa Point Of Entryä’, se ei ollut mitään sellaista. Se oli sellainen sateenvarjo, jonka alla on kaikki se, mitä olemme metallissa saavuttaneet ja pidimme sen mielessämme kun kävimme biisejä läpi”, Halford avaa.

”Bändinä sitä haluaa aina ylittää itsensä. Jokainen bändi sanoo aina viimeisimmän levynsä olevan paras, ja niin pitääkin, koska sen pitää olla se logiikka kaiken takana, mitä ikinä teetkin. Siihen me pyrimme nytkin ja täytyy sanoa, että materiaali on todella mahtavaa. Siinä on kaikkea sitä, mitä tältä bändiltä halutaan. Musiikista puhuminen on vaikeaa, mutta sen sanon, että mukana on runsain mitoin uskoa, rakkautta, ajatusta, voimaa, riffejä, hulluja rumpujuttuja ja kiljumista. Siinä on tuttuja elementtejä aiemmista levyistämme, mutta emme ole tekemässä Firepower kakkosta”

”Olemme nyt loppusuoralla ja se tuntuu mahtavalta. Kuuntelen levyä joka päivä. Minulla on vielä paljon laulettavaa, mutta pohjat ovat valmiit ja niitä on todella jännittävä kuunnella. Se tuntuu hyvältä. Kirjoitimme todella paljon biisejä, kuten meillä on tapana, ja valikoimme niistä parhaat jutut. Meillä on materiaalia enemmän kuin yhteen levyyn ja se materiaali on todella tulista.”

Lisää luettavaa