Mitä mahtoi Slash tuumia Axl Rosen suorituksesta AC/DC:n keulilla? – Annetaanpa Guns N’ Roses -kitaristin itse kertoa

6.10.2018 14:32

Los Angeles Timesille tuoreimmasta Living the Dream -sooloalbumistaan jutellut Slash sai vastattavakseen kysymyksen, löytyykö kitaristilta itseltään vastaavia unelmapestejä kuin mihin yhtyetoverinsa Axl Rose onnistui itsensä AC/DC:ssä järjestämään.

”Äkkiseltään ei kyllä tule mitään mieleen”, mies tuumailee. ”Axlin AC/DC-juttu, menin katsomaan sitä, ja sehän oli aivan mahtavaa. Olin luultavasti yhtä skeptinen kuin muutkin, kun otetaan bändin ikoninen asema huomioon, mutta hän onnistui siinä ja se oli hienoa. Olen luultavasti vähän varautuneempi astumaan jonkun toisen saappaisiin — jonkun, jota ihailen tai jolla on ollut suuri vaikutus minuun. Mikäli saisin moisen puhelun, haluaisin tehdä sen sellaisen bändin kanssa, jota kukaan ei osaisi odottaa.”

Odotuksista vuodelle 2019 ja siitä eteenpäin rockin kuuluisimmalla silinteripäällä on puolestaan seuraavanlaista kerrottavaa:

”Ensi vuosi kuluu rundatessa [The Conspiratorsin kanssa], mutta sen lisäksi en aio väittää, ettenkö haluaisi tehdä Guns-levyä jossakin vaiheessa”, mies tokaisee. ”Se ei ole mikään henkilökohtainen haaste tai vastaavaa, mutta olisi kannaltamme todella hienoa saada Guns-levy aikaiseksi. Se olisi mahtavaa. Odotan Conspirators-kiertuetta innolla. Olen todella tyytyväinen levyyn. Siinäpä tavoitteeni — hoitaa rundi, toivoa Guns-juttu ja pitää hommat liikkeessä.”

Lisää luettavaa