Mitä tapahtuu, kun Judas Priest-, Alice in Chains- ja Halestorm -muusikot yhdistävät voimansa? Katso kova karanteeniveto

Jos maailmaa otteessaan pitävästä koronakurimuksesta pitää jotain hyvää etsiä, niin ainakin se on innoittanut eristysoloissa muiden tavoin kärvistelevät muusikot tekemään yhteistyötä yli maantieteellisten rajojen. Yksi tuoreimmista esimerkeistä tulee tässä.

Judas Priest -kitaristi Richie Faulkner, Alice in Chains -basisti Mike Inez, Halestorm-laulaja Lzzy Hale, ex-Machine Head -kepittäjä Phil Demmel sekä myöskin samaisen oaklandilaisorkesterin riveissä kunnostautunut rumpali Dave McClain ovat yksissä tuumin käyneet Thin Lizzyn tuotannon kimppuun. Kappaleeksi on valikoitunut upea Bad Reputation, jota viisikko coveroi alta löytyvällä videolla eristyksistä käsin.

”Sen jälkeen kun [vaimollani] Martalla ja minulla oli niin hauskaa No Excusesin parissa, päätin kutsua kaverini Dave McClainin, Richie Faulknerin, Mike Inezin ja saakutin kovan Lzzy Halen jammailemaan yhtä lempparibändini suosikkibiisiä”, Demmel kommentoi tempausta.

Suorituksen miksauksesta vastaa Paul Fig ja videon editoinnista Todd Shuss.

Katso tästä: