Morrissey ajoi mielenosoittajan kyltteineen ulos keikaltaan – Katso fanien kuvaamia videoita välikohtauksesta

Morrissey.

"Me emme kaipaa sinua", Morrissey toisteli kunnes mielenosoittaja poistettiin paikalta.

Morrissey on parhaillaan kiertueella Pohjois-Amerikassa. Maanantaina 30. syyskuuta hän esiintyi Oregonin Portlandissa, kun konsertti keskeytyi välikohtaukseen, jossa Morrissey ajoi erään yleisön edustajan ulos keikkapaikkana toimineesta Moda Centeristä.

Pihalle heitetty katsoja oli paikalla osoittamassa mieltään ja piteli kahta isoa kylttiä, joista toisessa oli brittiläisen äärioikeistopuolue For Britainin logo, jonka yli oli vedetty kieltomerkki, ja toisessa teksti ”Suurisuu toden totta” (viittaus Morrisseyn entisen yhtyeen The Smithsin kappaleeseen Bigmouth Strikes Again). Alla olevilla videoilla nähdään, miten Morrissey lopettaa esiintymisen huomattuaan mielenosoittajan ja ajaa tämän ulos hokemalla painokkaasti ”mene”, ”hyvästi” ja ”me emme kaipaa sinua”.

”Ollaan nyt ihan rehellisiä: kun sinä kyltteinesi olet poistettu, minä jatkan”, Morrissey toteaa fanin kuvaamalla videolla.

Morrissey esiintyi keväällä Jimmy Fallonin Tonight Show’ssa For Britain -puolueen iso rintanappi esillä ja on kertonut nettisivuillaan kannattavansa kyseistä anti-islamistista oikeistopuoluetta. Laulaja on muutenkin antanut julkisuudessa viime aikoina melko kyseenalaisia lausuntoja, jotka ovat saaneet monet fanit hämilleen. Muutamat levykaupat laittoivat Morrisseyn tuotannon myös boikottiin tämän viimeaikaisten kommenttien vuoksi.