Mötley Crüe: 12 konserttia Las Vegasissa

2.12.2011 10:19

Amerikkalainen hardrock-legenda Mötley Crüe on vahvistanut huhut pitkästä pestistään Las Vegasin Hard Rock Hotelissa sijaitsevassa The Joint -konserttisalissa. Samalla Mötley Crüesta tulee ensimmäinen raskaan rockin yhtye, joka soittaa The Jointissa pitkän rupeaman niin sanottuna "talon bändinä".

Amerikkalainen hardrock-legenda Mötley Crüe on vahvistanut huhut pitkästä pestistään Las Vegasin Hard Rock Hotelissa sijaitsevassa The Joint -konserttisalissa. Samalla Mötley Crüesta tulee ensimmäinen raskaan rockin yhtye, joka soittaa The Jointissa pitkän rupeaman niin sanottuna "talon bändinä". Yleensähän The Joint on buukannut Santanan ja Elton Johnin kaltaisia nimiä.

Mötley Crüen pesti käynnistyy 3. helmikuuta ja päättyy kolme viikkoa myöhemmin. Bändi soittaa neljä konserttia viikossa.

– Emme vedä The Jointissa perinteistä konserttia, jossa yhtye soittaa salin etuosassa ja ihmiset kuuntelevat permannolla. Otamme koko paikan käyttöömme ja aiomme soittaa eri puolilla The Jointia. Yleisö ei tule vain katsomaan konserttia vaan he tulevat olemaan sen sisällä ja myös osallistumaan näytökseen, rumpali Tommy Lee kuvailee.

Melkoista hehkutusta sisältävä mainosvideo löytyy täältä.

Lisää luettavaa