Mötley Crüen Tommy Lee muistelee erikoista ensimmäistä kokemustaan japanilaisbändäreistä – ”Oliko se pelkkää unta?”

Rumpali kertoi tarinan vaimonsa vetämässä podcast-sarjassa.
3.4.2019 11:58

Some-julkimo Brittany Furlan on aloittanut Worst Firsts -nimisen podcast-sarjan, jossa tunnetut vieraat kertovat kaameimpia ja erikoisimpia ensikokemuksiaan. Podcastin ensimmäiseksi vieraaksi Furlan kutsui miehensä Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen, joka muisteli yhtyeensä ensimmäistä Japanin-matkaa sekä ensikokemustaan japanilaisen bändärin kanssa.

”Ne autot, ihmiset, ruoka… Kaikki oli todella siistiä. Soitimme muistaakseni Budokanissa kaksi loppuunmyytyä keikkaa, mikä oli iso juttu. Palasimme hotelliin, jonka ulkopuolella oli lauma faneja. Yksi supersöpö tyttö lähes itki: ’Tommy! Tommy! Tommy! Tommy Ree! Tommy Ree!’ Tartuin häntä kädestä ja vein hänet huoneeseeni, jossa odotti pullo Jackia ja muuta kamaa”, Lee kertoo.

”Kaadoin Jackia hänen kurkustaan alas ja vedimme päämme täyteen. Sitten teimme temput. Heräsin aamulla villin yön jälkeen ja katsoin ympärilleni. Ensinnäkin, hän oli poissa ja ajattelin, että ’Jes, hienoa!’ Sitten katsoin tarkemmin… Kun menimme sänkyyn, huone oli kuin pommin jäljiltä – pöydät olivat kaatuilleet, vaatteita, pulloja ja tölkkejä joka puolella. Mutta aamulla kaikki vaatteeni oli viikattu siistiin pinoon vaatekaappiin. Kämppä oli siivottu ja hän oli poissa.”

Lee kertoo tytön jättäneen hänelle lisäksi kiitos-kirjeen, jossa tämä kertoi olevansa kiitollinen yhdessä jaetusta hauskasta kokemuksesta.

”En varmaan koskaan unohda sitä. Herätä sellaisen sekasorron jälkeen ja katsella ympärilleen.. Olin ihan, että ’Tapahtuiko viime yönä oikeasti jotain? Oliko se pelkkää unta?’ Mutta kyllä se tapahtui ihan oikeasti.”

Voit kuunnella Leen haastattelun kokonaisuudessaan tuosta alta tai täältä.

Lisää luettavaa