Nikki Sixx ja Tommy Lee: Kiss varastanut jäähyväiskiertueensa lavashow’n Mötley Crüelta – ”Ruumiimme eivät ehtineet edes kylmetä…”

Mötley Crüe -muusikot näkevät Kissin lavashow'n pelottavan samankaltaisena kuin oman jäähyväiskiertueensa.
18.2.2019 13:57

Ikoninen maskiyhtye Kiss aloitti End Of The Road -jäähyväiskiertueensa tammikuun lopussa Kanadan Vancouverista, ja kiertueen ensimmäinen osuus vie Paul Stanleytä ja kumppaneita ristiin rastiin ympäri Pohjois-Amerikkaa aina toukokuuhun saakka. Sosiaaliseen mediaan onkin jo ehtinyt ilmaantua runsaasti kuvia ja videoita rundin ensimmäisiltä keikoilta.

Kuvia ja videoita on päätynyt myös muun muassa Mötley Crüe -muusikoiden silmiin eivätkä herrat ole olleet näkemästään kovin iloisia. Esimerkiksi Tommy Lee huomautti Twitterissä, miten samankaltainen Kissin lavashow on Mötley Crüen vuosina 2014-2015 heittämän jäähyväiskiertueen kanssa. Lee muun muassa kommentoi pettyneenä videota, jossa Gene Simmons ja Tommy Thayer nousevat yleisön yläpuolelle nostokurkien nokassa – aivan kuten Mötley Crüen muusikoillekin tehtiin.

”Hitto vie Kiss, tämähän näyttää ihan identtiseltä Mötley Crüen viimeisen kiertueen kanssa…” Lee kommentoi videota, johon Nikki Sixx saapui myöhemmin itsekin ihmettelemään. Sixx jakoi lisäksi kuvan itsestään ja Simmonsista nostureiden nokassa vertailun vuoksi.

”Vau. Ruumiimme eivät ehtineet edes kylmetä, kun he jo pöllivät meidän kiertueemme loppuhuipennuksen. Sillä ei välttämättä ole Kiss-faneille merkitystä, mutta sillä on kuitenkin Crüe-faneille. Pidin heidän musiikistaan kun olin nuori ja oli siistiä rundata heidän kanssaan, mutta tämä on suuri pettymys”, Sixx kommentoi viitaten yhtyeiden yhteiskiertueeseen kesällä 2012.

Kiss ei ole ainoa taho, jota Mötley Crüe -muusikot ovat syyttäneet lavashow’nsa ja rakennelmiensa varastamisesta. Viime vuoden lopulla Tommy Lee heitti samankaltaisia syytöksiä ja kommentteja rap-suuruus Travis Scottin suuntaan.

https://www.instagram.com/p/Bt9y08hBiYH/

Lisää luettavaa