Murhenäytelmä Slipknotin keikalla: 62-vuotias mies lähti mukaan moshpitiin ja kuoli

Slipknotin konsertissa Illinoisin Tinley Parkissa tapahtui viime viikonloppuna surullinen onnettomuus. Patch.com-sivusto kertoo 62-vuotiaan miehen kuolleen 11. elokuuta järjestetyssä Knotfest Roadshow -tapahtumassa. Ilmeisesti mies sai sairauskohtauksen, mutta tarkka kuolinsyy ei ole vielä selvillä.

Silminnäkijöiden mukaan mies lähti mukaan yhteen yleisössä velloneista moshpiteistä. Kun keikkaa oli jatkunut tunnin ajan, mies kaatui maahan. Kun muut katsojat yrittivät auttaa häntä, mies sai jonkinlaisen kohtauksen. Kaksi yleisön edustajaa elvytti miestä kunnes hoitohenkilöstö ennätti paikalle. Elvytysyrityksistä huolimatta mies menehtyi.

Useat katsojat kritisoivat konserttipaikan henkilökuntaa hitaasta reagoimisesta. Kesti ilmeisesti yli 15 minuuttia, ennen kuin hoitajat tavoittivat tuupertuneen. Tätä ennen muut katsojat yrittivät suojata kaatunutta, ettei yleisömassa olisi vellonut tämän päälle. Myös uhrin konserttialueelta pois saaminen kesti haastateltujen mukaan liian kauan.

Konserttialuetta hallinnoneen Live Nationin edustajaa ei tavoitettu vastaamaan kysymyksiin. Slipknotkaan ei ole kommentoinut tapausta.