Nickelbackin Chad Kroeger sai yllättävän tukijan metallimaailmasta: ”Harvinaisen lahjakas kaveri”

28.8.2018 09:00

Kun suurin osa maapallon metallimuusikoista keskittyy nälvimään Nickelbackiä mitä moninaisimmilla sanankäänteillä, Devin Townsend on toista maata. Kanadalainen progemuusikko innostui ylistämään maanmiestään, laulaja Chad Kroegeria pitkään ja hartaasti Twitterissä. Someviesteistä uutisoi ensin Blabbermouth.

Townsend kertoo saaneensa Kroegerilta apua silloin, kun se tuli tarpeeseen. Muutenkin post-grunge-kultakurkku on Townsendin mielesä raa’asti aliarvostettu muusikko.

”Olin vuosia kriittinen Nickelbackiä kohtaan monista syistä, eikä kateus ollut näistä vähäisin. Lisäksi olin kuullut, että hän oli kriittinen minua kohtaan. Kun meistä tulikin lopulta ystävät, korjasin ajatuksiani hänen bändistään. Näin heidät keikalla pari vuotta sitten, ja se oli hienoa”, Townsend kirjoittaa.

”Olemme parin viime kuukauden aikana viettäneet aikaa yhdessä jutellen ja kitaraa soittaen. Hän on auttanut minua paljon eikä välillämme ole kilpailua, ja kun kamppailen jonkin asian kanssa ammatillisessa mielessä, ei tavallisesti ole hirveästi neuvoja saatavilla.”

”Chad on harvinaisen lahjakas kaveri siinä, mitä hän tekee, ja ennen kaikkea hän on hyvä jätkä joka auttoi minua kun tarvitsin sitä. Hän saa valtavasti paskaa niskaansa, mutta kunnioitan häntä nykyään suuresti. Olen tavannut vain vähän todella loistavia tyyppejä tällä alalla, mutta hän on yksi heistä”, Townsend ylistää.

Townsend kertoo kaksikon yrittäneen myös säveltää musiikkia yhdessä, mutta osapuolten näkemykset olivat liian erilaisia.

”Meillä on sama intohimo tähän, mutta se kumpuaa eri asioista. Siitä huolimatta, sanottiin hänestä mitä tahansa, hän ei ole mikään paskanpuhuja ja olen iloinen, että tunnen hänet. Respect.”

Lisää luettavaa