Nikki Sixx kertoo, miksi Mötley Crüe päätyi pestaamaan John 5:n keikkailusta sivuun jättäytyneen Mick Marsin tilalle

30.10.2022 13:35

Mötley Crüe -kitaristi Mick Mars ilmoitti aiemmin kuluneella viikolla jättävänsä keikkaelämän taakseen terveysongelmiensa vuoksi. Selkärankareumasta jo vuosikymmeniä kärsinyt Mars ei näin ollen ole mukana yhtyeen ensi vuoden Euroopan-kiertueella, jonka yhteydessä bändi tullaan näkemään myös Hyvinkään Rockfestissä. Myöhemmin Marsin korvaajaksi julkistettiin muun muassa Marilyn Mansonin ja Rob Zombien yhtyeissä soittanut John 5.

Mötley-basisti Nikki Sixx on nyt avannut syitä, miksi juuri John 5 oli oikea mies hommaan. Kommentit saatiin kun Sixx vastaili fanien kysymyksiin Twitterissä perjantaina.

”Hän täyttää kaikki vaatimukset”, Sixx kirjoittaa. ”Hän on mieltön soittaja. Hän kunnioittaa musiikkiamme, on vitun hauska jätkä, hänellä on historiaa kanssamme, ja olemme kirjoittaneet yhdessä melko isoja hittejä.”

Sixx kommentoi myös Marsin päätöstä jättäytyä keikkalavoilta.

”Hän on sinnitellyt kanssamme neljä vuosikymmentä”, Sixx toteaa. ”Jatkamme perintömme vaalimista useammalle fanisukupolvelle ja kunnioitamme Mickin pyyntöä jatkaa kiertämistä Mötley Crüena.”

John 5 oli mukana kirjoittamassa kolmea kappaletta The Dirt -elokuvaan. Lisäksi kitaristi oli tekemässä Sixxin ja Desmond Childin kanssa Meat Loafin The Monster Is Loose -albumia. Viime vuonna Sixx ja John 5 perustivat L. A. Rats -superkokoonpanon yhdessä Rob Zombien ja rumpali Tommy Clufetosin kanssa.

Lisää luettavaa