Nikki Sixx nimekkäine ystävineen teki uuden version Sixx A.M.-yhtyeensä biisistä – Mukana Slash, Corey Taylor ja Joe Elliott

Kappaleen tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
21.8.2020 09:51

Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx on tehnyt uuden version Sixx:A.M.-yhtyeensä kappaleesta Maybe It’s Time. Kappaleen tuotto lahjoitetaan Global Recovery Initiatives -säätiölle, joka auttaa ja tukee päihderiippuvuuksista irti päässeitä.

Tälle uudelle versiolle Sixx kutsui mukaan myös liudan hyviä ystäviään tuomaan lisää vetoapua hyväntekeväisyyteen. Mukana ovat Guns N’ Rosesin legendaarinen kitarasankari Slash, Def Leppard -nokkamies Joe Elliott, Slipknotista ja Stone Sourista tuttu Corey Taylor, kantriartisti Brantley Gilbert sekä Five Finger Death Punchin Ivan Moody.

”Olen ylpeä saadessani tuoda nämä artistit yhteen keräämään varoja GRI-säätiölle. Opiaattiepidemia ei kadonnut mihinkään, kun koronapandemia iski. Päin vastoin… ne, jotka olivat juuri päässeet irti ovat nyt suuressa vaarassa retkahtaa, joten on erityisen tärkeää tukea ja levittää sanaa juuri nyt. Olen varma, että yhdessä voimme tehdä muutoksen ja pelastaa henkiä”, Sixx kommentoi.

Lisää luettavaa