Nine Inch Nails -pomo sanoo rockyhtyeiden olevan nykyisin poissa muodista – ”Mutta en välitä p*skaakaan”

Trent Reznor ei tuoreen haastattelunsa perusteella juuri rockmusiikin nykytilasta stressaa.
9.10.2017 21:14

Industrial rock -legenda Nine Inch Nailsin keulilta tuttu Trent Reznor otti muiden aiheiden ohessa kantaa rockmusiikin hyvinvointiin hiljattaisessa 101WKQX-radiokanavan haastattelussa. Vaikka mies ei menekään genren elinvoimaisuutta arvioidessaan aivan yhtä pitkälle kuin Gene Simmons, ei tyylilaji ole Reznorinkaan mielestä välttämättä tätä nykyä erityisen kovassa huudossa.

”Relevanttina pysyminen on melkoinen ikuisuuskysymys ja olen huomannut, että on vaikea nähdä itseään samoin kuin muut sinut näkevät, varsinkin kun tulet vanhemmaksi ja olet ollut pelissä jo jonkin aikaa”, mies toteaa. ”Kun sinulla on faneja, joiden lapset voisivat olla fanejasi, on vaikea nähdä kuka oikein olet ja kuinka ihmiset ulkopuolella näkevät sinut. Haluaisin sinun näkevän minut Bowiena, mutta saatat nähdä minut pikemminkin…”

Reznor on kuitenkin tyytyväinen yhtyeensä keikkojen katsojamääriin, eikä tuntuisi erityisemmin haluavankaan yhtyettään yhdistettävän rockiin.

”Olimme iloisesti yllättyneitä nähdessämme tuvan täydeltä arvostavaa ja osallistuvaa yleisöä. Emme tunteneet itseämme vanhoiksi äijiksi tai että soittaisimme ’rockbändissä’. Mielestäni rockyhtyeet ovat nykyisin poissa muodista, mutta en välitä paskaakaan.”

Lisää luettavaa