Nine Inch Nailsin tuoreen ep:n tilanneille luvattiin postilähetyksenä mystinen ”fyysinen ainesosa” – paketin anti hämmensi fanit tyystin

Nine Inch Nails esitteli yleisön yllätykseksi 23. joulukuuta uuden Not the Actual Events -ep:n. Julkaisusta tuli myyntiin myös versio, jonka kyytipojaksi luvattiin tilaajille salaperäinen ”fyysinen ainesosa”, jota ei määritelty ennakkoon sen tarkemmin.

Nyt paketteja on alkanut saapua tilaajille, ja sosiaalinen media on täyttynyt samaa tahtia ihmettelevistä kuvapäivityksistä: mitä hittoa se Reznor tällä kertaa on keksinyt?

Ilmeisesti paketti on jo päältä varustettu pitkällä disclaimerilla, joka varoittaa, että sen sisältö ”aiheuttaa sotkua” ja ”teoilla [eli paketin avaamisella] on seurauksensa”. Sisältä sitten paljastui erinäisiä kuvia ja teksikappaleita – joista irtoaa runsain mitoin jotain epämääräistä mustaa ainetta.

Pitchfork kasasi fanien reaktioita twiittigalleriaksi, ja onhan tuo vähän kuin paketti olisi tullut suoraan autokorjaamolta. Kenties artisti vielä selvittää, mikä vitsi mönjään liittyy.