Noel Gallagher avasi terrori-iskun kohteeksi joutuneen Manchester Arenan uudelleen tunteellisella konsertilla – Liam: ”Hän ei välitä v*ttujakaan”

Liam ei usko veljensä esiintyneen täysin vilpittömin mielin uudelleenavatulla Manchester Arenalla.

https://www.youtube.com/watch?v=tJCE-E7jH4E

Miltei neljä kuukautta siitä, kun 22-vuotias Salman Ramadan Abedi teki itsemurhaiskun Manchester Arenan ulkopuolella Ariana Granden konsertin jälkeen, Noel Gallagher nousi uudelleenavatun areenan lavalle näyttämään, ettei terrorismin edessä taivuttu, eikä aiota jatkossakaan taipua.

Noel esitti tunteikkaaksi yltyneen settinsä aikana kaikkiaan kahdeksan kappaletta, joista osa oli miehen omaa soolotuotantoa, osa puolestaan tuttuakin tutumpia Oasis-hittejä, illan huipentuessa tietenkin massiiviseen Don’t Look Back in Anger -yhteislauluun.

Velipoika Liam ei kuitenkaan ollut näkemästään ja kuulemastaan erityisen vaikuttunut. Mies valitsi purkautumiskanavakseen jo tutuksi tulleen Twitterin, jossa mies totesi veljensä esityksestä muun muassa seuraavaa: ”NG puhkesi kyyneliin. Ette kai te tosissanne usko että hän välittää v*ttujakaan?” ja ”Älkää uskoko tähän pr-temppuun, hän ei välitä paskaakaan. Jos sama olisi tapahtunut Edinburghissa hän olisi rientänyt oikopäätä sinne.”

Noelin settilista illan konsertissa näytti kokonaisuudessaan tältä:

Everybody’s on the Run
Lock All the Doors
Half the World Away (Oasis-cover)
In the Heat of the Moment
Champagne Supernova (Oasis-cover)
Little by Little (Oasis-cover)
Wonderwall (Oasis-cover)
Don’t Look Back in Anger (Oasis-cover)