Noel Gallagher paljastaa varsin tylyn, mutta ilmeisen toimivan kikkansa selfie-kuvia ehdottelevien fanien karkottamiseksi

15.7.2016 12:50

Noel ja veljensä Liam Gallagher ovat miehiä, jotka tuppaavat sanomaan sanottavansa melko suoraan, senhän me kaikki jo tiedämmekin. Noelin kohdalla sama linja pätee myös – kenties jopa aivan erityisesti – selfieitä kinuavien fanien torjumisen kohdalla. Rolling Stonelle asiasta puhunut vanhempi Gallagher nimittäin paljastaa, millä tekniikalla hän kieltäytyy jatkuvista kuvauspyynnöistä nopeasti, mutta ei aina täysin kivuttomasti.

– Olen täysin kypsä selfieitä pyyteleviin faneihin, joten käsken heitä vain painumaan helvettiin. En ole velvoitettu poseeraaman kaikille kamerapuhelimen omistajille, enkä voisi vähempää välittää mikäli he pitävät minua sen takia paskiaisena.

Kuuluisuudesta itsestään mies sen sijaan nauttii suuresti.

– Kuuluisuudella ei ole kääntöpuolia. Onhan se tietysti hieman kiusallista kun etsit tavaratalosta kalsareita ja sinua seuraillaan kameroiden ja muiden laitteiden kanssa, mutta varsinaisiin haittapuoliin en ole vielä törmännyt. Se on vain mahtavaa.

Lopuksi Gallagher avaa vielä hieman lisää faneihin suhtautumisensa saloja.

– Kieltäydyn kuvista joka päivä. Ihmiset eivät meinaa uskoa kuulemaansa kun kieltäydyn poseeraamasta kuvattavana. He ottavat kieltävät vastaukset tyyliin ”mitä, oikeastiko?”, ”kyllä vain, olen nyt helvetin kiireinen kalsariostoksieni kanssa”. Toiset loukkaantuvat, mutta sitten on niitä jotka vain inttävät ja inttävät. Jos minusta tuntuu siltä, suostun kuviin, muutoin en. En elä ollakseni fanien kuvattavana, ostivatpa he levyjäni tai eivät. En ole pyytänyt heitä ostamaan niitä.

Lisää luettavaa