Nyt se on virallista: Kingston Wall -juhlakeikka laajeni Suomen-kiertueeksi, päivämäärät julki

9.11.2018 10:34

Nyt se on sitten varmaa. Jo aiemmin viikolla uumoiltiin, että Petri Wallin 50-vuotissyntymäpäivälle buukattu Kingston Wall -keikka saisi jatkoa, ja nyt tiedote kertoo, että tiedossa on kaikkiaan kahdeksan keikan mittainen rundi. Hyvä!

Asialla ovat siis Kingston Wall -muusikot Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki, jotka saavat taustatukea Von Hertzen Brothersilta. Alun perin osapuolten oli määrä esiintyä vain Tavastialla, mutta kun sen keikan liput loppuivat parissa minuutissa, laajennettiin projektia isommaksi. Uusien keikkojen liput tulevat myyntiin esiintymispaikkojen normaaleissa ennakkopisteissä maanantaina 12. marraskuuta klo 9.00.

”Ensi vuoden helmi–maaliskuussa me, eli Jukka, Sami ja veljekset von Hertzen, juhlistamme Petri Wallin muistoa ja 50-vuotissyntymäpäiviä Tavastian lisäksi seitsemällä keikalla ympäri Suomea. Olemme innostuneita rundista ja suorastaan liikuttuneita huomatessamme, miten paljon kiinnostusta Kingston Wallia kohtaan on edelleen havaittavissa. Love, peace & Kingston Wall!”, Jukka Jylli kertoo tiedotteessa.

Kiertuepäivämäärät ovat seuraavat:
25.2. Helsinki, Tavastia-klubi (LOPPUUNMYYTY)
8.3. Lahti, Finlandia-klubi (Liput alk. 36 €, Lippu.fi)
9.3. Seinäjoki, Rytmikorjaamo (Liput alk. 35 €, Tiketti.fi)
15.3. Turku, Logomo (Liput alk. 36 €, Lippu.fi)
16.3. Tampere, Pakkahuone (Liput alk. 39,50 €, Lippu.fi & Tiketti.fi)
22.3. Jyväskylä, Lutakko (Liput alk. 35,50 €, Lippu.fi)
23.3. Oulu, Teatria (Liput alk. 35 €, Ticketmaster.fi)
29.3. Helsinki, Kulttuuritalo (Liput alk. 43,50 €, Lippu.fi)

Lisää luettavaa