Nythän menee mielenkiintoiseksi: paljastiko vahvistinteknikko Guns N’ Rosesin äänityssuunnitelmat?

Katarina Benzova

Aina siitä saakka kun Guns N’ Roses -kippari Axl Rose ja entiset jäsenet Slash ja Duff McKagan löysivät jälleen yhteisen musiikillisen sävelen parin vuosikymmenen preeriavaelluksen päätteeksi, ovat fanit janonneet yhteenpalanneelta kolmikolta uutta GN’R-materiaalia. Rytmikitaristi Izzy Stradlinin pestiä aina vuosituhannen alkupuolelta saakka hoitanut Richard Fortus on puhunut levytyssuunnitelmista positiiviseen sävyyn jo vuosikaudet, mutta kun McKagan ja Slash alkoivat vilautella samansuuntaisia ajatuksia omissa haastatteluissaan, huhumylly alkoi pyörimään aivan ennenkokemattomalla tavalla.

Nyt yhtyeelle omistettu Youtube-kanava Guns N’ Roses Central on jakanut ruutukaappauksen sittemmin jo poistetusta Facebook-päivityksestä, jossa Kruse Kontrol Amplification -yhtiön työntekijä paljasti huoltavansa Slashin vahvistinta viikonloppuna edessä olevia äänityssessioita silmällä pitäen.

”Slashin vuoden [Marshall] Silver Jubilee on täällä! GnR-tuottaja Caram Costanzo toi sen henkilökohtaisesti huoltoon, ja vahvistin täytyy huoltaa ja virittää kuntoon lauantaina Axl Rosen Malibun-studiolla edessä olevia uuden materiaalin äänityksiä varten. Olen yksi onnekkaista, jotka ovat koskaan päässeet kopeloimaan ja soittamaan tätä siistiä vahvaria!”

Näinköhän sitä toden totta alkavana viikonloppuna väännetään ihan oikeasti seuraajaa vuoden 2008 Chinese Democracylle?

Vaikka Slash kierteleekin parhaillaan pääasiallisesti maailmaa Myles Kennedyn ja The Conspirators -yhtyeen kanssa ja McKagan puuhailee omien sooloprojektiensa parissa, ei Guns N’ Roses ole suinkaan asetettu täysin telakalle Not in this lifetime -kiertueen jäljiltä. Yhtye on nimittäin buukattu ainakin lokakuussa järjestettäville Louder Than Life- ja Exit 111 -festivaaleille.