Nythän vaikuttaisi siltä, että Ozzy Osbourne on koonnut tulevalle albumilleen melkoisen joukon kitaristilegendoja

2.10.2021 21:49

Ozzy Osbourne kertoi SiriusXM-radiokanavalla pyörivässä Ozzy’s Boneyard -ohjelmassa kaikkia laadukasta kitaransoittoa arvostavia kuulijoitaan ilahduttavia uutisia.

Pimeyden prinssin tulevalla albumilla kuullaan nimittäin sellaisia soittoniekkoja kuin Zakk Wylde, Jeff Beck, Tony Iommi ja Eric Clapton.

”Sitä vain tekee kappaleen ja pyytää heitä laulamaan [tai soittamaan] sen, mitä heille annat”, Ozzy totesi. ”Hyvä puoli on se, että on kiinnostavaa työskennellä jonkun toisen kanssa. Mutta huono juttu on se, että jos se ei toimikaan, et voi [vain antaa olla], sillä he vetävät herneet nenään.”

Ozzy tarkensi kuitenkin heti perään, että yhteistyökumppaneiden kanssa ei ole tähän mennessä ilmennyt ylitsepääsemättömiä ongelmia.

”Ei. Tällä uudella levyllä on sanoituksissa Jeesusta käsittelevä kohta, josta Eric Clapton ei ollut oikein varma. Mutta kaikki meni loppujen lopuksi hyvin… [hänen soittamansa soolo] on todella hyvä.”

Uuden albumin tuottaa viime vuonna ilmestyneen Ordinary Maninkin työstöä luotsannut Andrew Watts. Rummuissa tullaan kuulemaan ainakin Red Hot Chili Peppersin Chad Smithiä ja Foo Fightersin Taylor Hawkinsia. Matalammista taajuuksista vastaa puolestaan Metallica-basisti Robert Trujillo.

Ozzy kertoi myös hiljattain olevansa menossa leikkaukseen korjatakseen vuonna 2019 tapahtuneen kaatumisen yhteydessä pahentuneita niska- ja selkävammojaan.

Lisää luettavaa