”Olen kyllästynyt kuulemaan, miten viattomia teurastetaan” – Nikki Sixx ja Sebastian Bach peräänkuuluttavat aselakien tiukennuksia

Nikki Sixx

Tässä eivät rukoukset auta, jyrähtää Bach.

Viime viikonloppuna Teksasin El Pasossa ja Ohion Daytonissa sattuneet joukkoampumistapaukset ovat saaneet useat julkimot puhumaan Amerikan aselakien tiukentamisen puolesta. Viikonlopun tapahtumat ovat kirvoittaneet kommentteja muun muassa Testamentin Alex Skolnickilta ja Dee Snideriltä ja nyt oman mielipiteensä ovat ilmaisseet myös Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx sekä laulaja Sebastian Bach, jotka vaativat Twitter-julkaisuissaan poliitikoilta konkreettisia toimia asian suhteen.

”Ei ole yhtään liian aikaista puhua siitä, miten [presidentti Donald] Trump ja [republikaanipoliitikko, senaatin enemmistöjohtaja Mitch] McConnell mahdollistavat nämä väkivaltaisuudet vastustamalla maalaisjärkeen perustuvaa lainsäädäntöä, joka vaikeuttaisi ihmisten joukkosurmaan suunniteltujen aseiden päätymistä mahdollisten massa-ampujien käsiin. McConnell pitää itseään viikatemiehenä. No, tänään senaatin viikatemies teki Trumpin kannattajalle helpommaksi tappaa ainakin 18 henkeä”, Sixx toteaa twiitissään.

”Nämä ovat pahoja aikoja elää ja kuolla. En tiedä teistä, mutta olen vitun kyllästynyt kuulemaan, miten viattomia ihmisiä teurastetaan kaupungissa kuin kaupungissa koska poliitikot ovat valinneet rahan sen sijaan, että hyväksyisivät tiukempia aselakeja.”

Sebastian Bach puolestaan vastasi tulisesti ohiolaissenaattori Rob Portmanin twiittaukseen, jossa poliitikko kertoi ”rukoilevansa uhrien ja näiden omaisten puolesta”.

”Sinä ja sinun hyödytön republikaanipuolueesi ei välitä vittujakaan USA:n kansalaisten turvallisuudesta. Sinun ’rukouksesi’ ovat isku niiden 30 ihmisen kasvoille, jotka kuolivat sinun hyödyttömyytesi vuoksi”, Bach jyrähti ja kommentoi samalla linjalla myös presidentti Trumpin twiittaukseen.