Oletko aina halunnut lähettää terveisiä tutuille Dave Mustainen välityksellä? Nyt sekin on mahdollista

3.7.2021 21:18

Uutta levyä viime ajat työstänyt Megadeth on viihtynyt viime aikoina otsikoissa ex-basisti David Ellefsonin seksivideokohun ja potkujen takia. Orkesterin nokkamies Dave Mustaine ei ole tapahtumien myötä kaivautunut suinkaan poteroon ja vetäytynyt viettämään täyttä mediahiljaisuutta vaan mies on liittynyt Cameo-palveluun, josta julkimoilta voidaan tilata videomuotoisia tervehdyksiä.

Nyt siis sinäkin voit siis tilata Mustainen morjestamaan tuttaviasi 205 euron hintaan (Mustaine nosti taksaansa alkuperäisestä 150 dollarista lähemmäs 250 dollaria vain parin päivän palvelussa mukanaolon jälkeen).

”Hei, olen Dave Mustaine ja olet tervetullut valjastamaan minut lähettämään personoitu tervehdys Cameon kautta sinulle tai ystävillesi”, Mustaine toteaa esittelyvideossaan. ”Voin toivottaa hyvää syntymäpäivää, hyvää vuosipäivää, hyvää joulua tai hyvää hanukkaa — mitä vain. Tai henkilökohtainen suosikkini, kuten ’Haista vi…’ Ei, emme lähde sille linjalle täällä. Mutta voin kertoa, että mikäli tilaat minut tekemään Cameon sinulle, osa tuotoista menee hyväntekeväisyyteen.”

Lisää luettavaa