”Olin ajatellut näitä kappaleita System Of A Downin levylle” – Serj Tankian on julkaisemassa uutta rock-ep:tä

Serj Tankian
RMV/Shutterstock/All Over Press

"Se on kuin Toxicity, mutta se ei ole Toxicity", laulaja kuvailee.

System Of A Down -nokkamies Serj Tankian paljastaa tuoreessa SPIN-lehden haastattelussa aikovansa julkaista vielä kuluvan vuoden aikana ep-levyllisen verran rock-kappaleita, jotka ovat pyörineet miehen pöytälaatikossa jo tovin odottamassa, että Tankianin pääbändi pääsisi yhdessä studioon. Näin ei kuitenkaan ole vuosien varrella käynyt, joten Tankian kyllästyi odottamaan ja julkaisee kappaleet sitten omatoimisesti.

”Olin ajatellut näitä kappaleita System Of A Downin levylle, jos me sellaisen vielä joskus teemme. Mutta koska emme ole päässeet yhteisymmärrykseen siitä, miten meidän tulisi edetä, päätin tehdä ne loppuun itse ja julkaista ne ep:nä”, Tankian toteaa.

”Minulla on aina paljon biisejä, joiden päällä istuskelen ja odotan oikeaa hetkeä, kun vastaan tulee juuri oikea projekti tai idea, johon ne sopivat. Niissä on kaikissa pianoa tai syntikoita, mikä poikkeaa hieman Systemistä, vaikka meilläkin on jonkun verran syntikoita. Osa kamasta on todella raskasta, osa raskasta mutta jollain hauskalla näkökulmalla ja yksi biisi kertoo pojastani. Siinä on paljon kamaa laidasta laitaan, poliittista ja ei-poliittista. Mutta se on tyypillistä minua, kurkottelen joka suuntaan.”

”Olen ajatellut antaa sille nimeksi Elasticity, koska halusin tehdä nämä Systemin kanssa, mutta siitä ei tullut mitään. Minulle se on kuin Toxicity, mutta se ei ole Toxicity!” Tankian nauraa.

SPINin toimittaja kysyy myös vielä, että uutta System Of A Downin levyä ei ilmeisesti kannata odotella henkeään pidätellen ja Tankian toteaa asian olevan juurikin näin, vaikka jättääkin edelleen pienen toivonkipinän kytemään.

”Sitä ei ole vielä tapahtunut, mutta en koskaan sano ei koskaan”, laulaja kuittaa.