Olli Lindholmille järjestetään kolme muistokonserttia – mukana pitkä rivi nimekkäitä artisteja

Jari Latomaa

Kuten odotettua, Yö-yhtyeen edesmenneelle laulajalle Olli Lindholmille järjestetään sarja muistokonsertteja. Lindholmin musiikillista perintöä juhlitaan 10.5. Porin Isomäki-areenalla ja 11.–12. toukokuuta Tampere-talossa. Mukaan on saatu kiitettävä valikoima monentyylisiä artisteja.

Laulu rakkaudelle – Olli Lindholmin muistolle -konserttien solisteina vierailevat Lindholmin läheiset ystävät ja kollegat kuten Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Pate Mustajärvi, Pauli Hanhiniemi, Antti Kleemola, Timo Kiiskinen ja Herra Ylppö.

Lavalla nähdään myös Yön konserttikiertueiden taustalaulajat Annika Eklund, Miina Mikkonen, Riikka Lehtonen, Elna Romberg, Jennie Storbacka ja Mitra Matouf. Yhtyettä täydentävät Lenni-Kalle Taipale sekä viimeiseksi jääneen konserttisalikiertueen keikkakitaristit ja taustalaulajat Mia Suszko ja Stella Christine. Konsertit koostuvat Yön tuotannosta sekä puheosuuksista, jotka pitävät Vexi Salmi ja Tommy Hellsten.

Tapahtumien pääsyliput maksavat 33,50–43,50 euroa. Ennakkomyyntiä hoitaa Lippupiste. Olli Lindholm kuoli 12. helmikuuta sairauskohtaukseen. Hän oli 54-vuotias.