Artisti: Olli Lindholm

HS: Jussi Hakulinen voitti kiistan – Olli Lindholmin muistokonsertissa ei kuulla Hakulisen Yö-hittejä

Näin siinä kävi, ettei Olli Lindholmin muistokonserteissa kuulla sen paremmin Joutsenlaulua kuin Rakkaus on lumivalkoinen -hittiäkään. Helsingin Sanomat uutisoi, että konserttien järjestäjätaho aikoo kunnioittaa Hakulisen tahtoa ja jättää hänen säveltämänsä laulut rauhaan. Konsertit järjestetään 10.–12.5. Porin Isomäki-areenalla ja Tampere-talossa.

Olli Lindholmille järjestetään kolme muistokonserttia – mukana pitkä rivi nimekkäitä artisteja

Kuten odotettua, Yö-yhtyeen edesmenneelle laulajalle Olli Lindholmille järjestetään sarja muistokonsertteja. Lindholmin musiikillista perintöä juhlitaan 10.5. Porin Isomäki-areenalla ja 11.–12. toukokuuta Tampere-talossa. Mukaan on saatu kiitettävä valikoima monentyylisiä artisteja.

Suuren luokan Yö-keikka alkuperäisillä jäsenillä? Jussi Hakulisella on mielenkiintoisia suunnitelmia

Jussi Hakulisen ja Olli Lindholmin välit eivät kenties parantuneet kunnolla Lindholmin vielä eläessä, mutta tämän viikon suru-uutinen on saanut Hakulisen palaamaan vanhan yhtyeensä äärelle. Hakulinen ehdottaa Twitterissä, että Porissa järjestettäisiin Lindholmin kunniaksi suuren luokan Yö-spektaakkeli, jossa lavalle nousisi yhtyeen alkuperäisjäsenistö.

Millainen mies oli Olli Lindholm? Pitkä haastattelu vuodelta 2016 piirtää laulajasta selkeän kuvan

Edesmennyt Olli Lindholm kertoi Soundissa 11/2016 ajatuksiaan Yöstä, julkisuudesta, johtajuudesta ja elämästä yleensä. Lindholm arvosti suoraa puhetta, ja sitä hän tarjosi myös toimittajille. Teksti: Antti Luukkanen