Omena ei ole pudonnut kauas puusta Liam Gallagherin perheessäkään – ”En ole kuullut hänen lauluaan, mutta hänellä on asenne ja ulkonäkö kohdallaan”

Liamin 16-vuotias Gene-poika etsii kuumeisesti soittokavereita.
29.12.2017 14:53

Liam Gallagher kertoi australialaiselle Herald Sun -lehdelle 16-vuotiaan Gene-poikansa olevansa isänsä tavoin lahjakas musiikkimies, joka etsii parhaillaan itselleen soittokavereita kasatakseen oman bändinsä. Kaksi vuotta vanhempi Lennon-isoveli tekee puolestaan mallihommia.

– Lennon tekee keikkaa New Yorkissa ja toimii mallina ties kenelle. Gene haluaa taas epätoivoisesti olla bändissä. Hän soittaa kitaraa ja rumpuja. En ole kuullut hänen lauluaan, mutta hänellä on asenne ja ulkonäkö kohdallaan, se on varmaa, Liam sanoo.

– Hän on oikein lahjakas pieni kitaristinalku, paljon parempi kuin minä. Minä en osaa soittaa, mutta hän on oikeasti hyvä.

Tämän vuoden suuriin jouluihmeisiin kuului puolestaan pitkään median ja sosiaalisen median välityksellä jatkuneen Liamin ja Noelin välisen veljesriidan päättyminen – ainakin toistaiseksi. Liamin mukaan Oasis-fanien ei kuitenkaan kannata vetää tästä hätiköityjä johtopäätöksiä ja innostua liikaa.

– Oasis ei missään nimessä ole tekemässä paluuta, ei laisinkaan. Minä teen omaa juttuani, hänellä on omat juttunsa ja siinä se, Liam sanoo ja viittaa omaan sekä veljensä hiljattain julkaistuihin sooloalbumeihin.

– Mikään ei ole muuttunut, me vain julistimme aselevon. Minä halusin sitä, hän halusi sitä ja loanheitolle laitettiin stoppi.

Lisää luettavaa