Ozzy Osbourne suuntasi Helsingistä suoraan Tukholmaan ja tuli heti bongatuksi paikallisesta AA-kerhon kokouksesta

10.7.2016 11:49

Black Sabbath jätti tunteikkaat jäähyväisensä Suomelle parinkymmenentuhannen katsojan edessä Helsingin Kaisaniemessä torstai-iltana. Ainakin orkesterin laulaja Ozzy Osbourne suuntasi Helsingin keikalta suoraan Tukholmaan, jossa mies kirjautui maineikkaaseen Grand Hotelliin. Siellä pimeyden prinssi pysyttelikin suurimman osan aikaansa, kunnes poistui perjantai-iltana paikalliselle AA-kerholle, jossa vietti puolitoista tuntia muiden toipuvien alkoholistien kanssa.

Mies on ollut tuttu näky ruotsalaisissa AA-kerhoissa ennenkin, sillä esimerkiksi vuonna 2013 Ozzy piipahti samoilla asioilla Tukholman Södermalmilla. Samana vuonna Ozzy myös kommentoi NME:lle, kuinka vaikeaa hänen on julkisuuden henkilönä vierailla AA-kerhoissa.

– Olin eräässä kokouksessa, kun yksi kaveri tuli luokseni ja sanoi ”olen aina halunnut olla kokouksessa Ozzy Osbournen kanssa”. Sanoin hänelle, että ”hei, en ole tässä huoneessa yhtään sen parempi kuin muut, sillä jos me nyt lähdemme drinkille, kuolemme kumpainenkin. Eiköhän jätetä homma siis siihen”.

Osbourne on aiemmin tänä vuonna kiistänyt repsahtaneensa, eikä alkoholilla ole ollut miehen mukaan minkäänlaista osaa hänen ja Sharon-vaimonsa välirikossa.

 

Lisää luettavaa