Ozzy Osbournen ex-kitaristi väittää, ettei eräs kuuluisimmista Ozzyn sekoilutarinoista mennyt aivan niin kuin on kerrottu

Mikä lie totuus?
17.4.2019 09:23

Ozzy Osbournen sooloyhtyeen kitaristina vuosina 1982–1987 vaikuttanut Jake E. Lee väittää Tone-Talkin haastattelussa, että eräs kuuluisimmista Ozzyn sekoilutarinoista ei mennyt aivan niin kuin Pimeyden prinssi ja hänen kanssaan tuolloin olleet Mötley Crüen soittajat ovat kaikki nämä vuodet muistelleet. Kyseessä on Mötley Crüen Törkytehdas-kirjassa, ja sen pohjalta tehdyssä The Dirt -elokuvassakin mukana ollut tarina, jonka mukaan Ozzy olisi nuuskannut päihdehimoissaan koko joukon muurahaisia ja sen jälkeen latkinut omaa ja Crüe-basisti Nikki Sixxin virtsaa.

”Olin itse siellä, enkä nähnyt muurahaisia”, Lee täräyttää. ”Olin paikalla. Hän nuuskasi pienen hämähäkin. Siellä ei ollut mitään vitun muurahaisjonoa. Tommy [Lee] väittää niin, Nikki väittää niin ja Ozzy väittää niin — he olivat ihan sekaisin. Minä en ollut. Yritin vain saada vähän väriä pintaan. Siinä kaikki mitä tein. He olivat täysin kekkulissa. Ozzy nuuskasi aivan pienen typerän hämähäkin, joka ryömi altaalla. Siellä ei ollut muurahaisia — ei mitään vitun muurahaisia. En välitä mitä muut sanovat — siellä ei ollut muurahaisia.”

Mitä tulee tarinan vielä väitettyä muurahaisten snorttaustakin häiritsevämpään virtsanjuontiosuuteen, se pitää Leen mukaan kyllä kutinsa.

”Se on kyllä totta”, mies vahvistaa. ”Se alkoi kilpailuna. Se oli Nikki vastaan Ozzy. Luullakseni se alkoi altaasta. He olivat uima-altaassa ja uivat kilpaa. Ozzy tietenkin hävisi. Sitten heillä oli punnerruskisa ja Ozzy tietysti hävisi senkin. Ozzy alkoi kyllästyä häviämiseen, joten hän korotti panoksia. Muistan Ozzyn yhdessä vaiheessa vain istuskelleen. Hänellä oli outo ilme kasvoillaan. Hän istui betonilla, kun virtsa alkoi levitä ympäriinsä hänen altaan. Hän käytti selvästikin paljon vitamiineja, sillä hänen virtansa oli limenvihreää. Joten Nikki Sixx virtsasi muistaakseni hänen kanssaan olleen tytön päälle. Hän vain lekotteli eikä ollut tempauksesta erityisen iloinen. Ozzy kusi maahan. Nikki näki sen ja kusi aurinkotuolissa olleen tytön päälle. Ja siinä vaiheessa Ozzy kyyristyi nuoleskelmaan omaa vihreää kustaan. Siinä kohtaa sanoin, että ’Ok, meikäpoika poistuu.’ Altaan toisella puolella oli perheitä — lapset, äidit ja isät katsoivat kauhuissaan, että mitä helvettiä tuolla oikein tapahtuu?”

”Nämä ovat minun muistikuvani”, Lee jatkaa. ”Ozzy nuuskasi maassa ryömivän hämähäkin. Siellä ei ollut muurahaisia. Se on vain pieni yksityiskohta.”

Voit katsella Leen haastattelun kokonaisuudessaan yltä.

Lisää luettavaa