Ozzy ja Sharon Osbourne aikovat uusia vihkivalansa karikkoisen vuoden jälkeen

Juuri päättyneessä Britannian X Factor -ohjelmassa tuomaroinut Sharon kertoo ohjelman tulleen hänelle todella tarpeeseen
12.12.2016 16:02

Vuonna 1982 avioituneen Ozzy ja Sharon Osbournen pitkä liitto oli vähällä päättyä kokonaan tänä vuonna, kun Sharon sai selville Ozzylla olleen suhde parturi-kampaaja Michelle Pughiin. Syvästi katunut Ozzy hoidatti terapeutilla seksiaddiktiotaan ja Sharon antoi miehensä hairahdukset anteeksi. Sharon kertoi brittiläisen The Sun -lehden haastattelussa Ozzyn haluavan uusia parin vihkivalan ja osoittaa näin parantaneensa tapansa.

– Kyllä, Ozzy on pyytänyt minua uusimaan valan ja haluan sitä kovasti, Sharon toteaa.

Ylä- ja alamäiltä ei voi Sharonin mukaan välttyä, kun puhutaan niin pitkästä suhteesta kuin hänen ja Ozzyn tapauksessa on kyse. 38 vuoden jälkeen suhdetta pitää helposti itsestäänselvyytenä, mutta näinhän asia ei ole. Sharon arvelee Ozzyn pettämisen taustalla olleen molempien työkiireet, jonka vuoksi ei jäänyt enää aikaa toisilleen.

– Olen saanut työskennellä mahtavien ihmisten kanssa ja olen siinä mielessä onnekas. Mutta kukaan ei voi saada kaikkea ja kun jollain toisella elämän alueella menee hyvin, toisella taas ei. Mitä menestyneempi olet töissä, sitä enemmän yksityiselämä kärsii. Ja kun molemmat osapuolet menestyvät ja ovat paljon poissa kotoa, se on vielä vaikeampaa.

Monelle suomalaiselle Sharon Osbourne on viime aikoina tullut varmasti tutuksi Britannian X Factor -kilpailusta, jossa hän tuomaroi ja toimi toiseksi sijoittuneen Saara Aallon valmentajana. Sharon kertoo ohjelman tulleen todella tarpeeseen rankan vuoden päätteeksi.

– Juuri nyt haluan vain olla onnellinen ja siksi rakastin tehdä X Factoria tänä vuonna. Oli todella tärkeää nauraa ja pitää hauskaa sekä tuntea olonsa halutuksi.

Osbournet ovat uusineet vihkivalansa jo kerran aiemmin vuonna 2002 juhlistaakseen 20:ta avioliittovuottaan. Seremonia siirrettiin tuolloin kesältä loppuvuoteen Sharonin syöpähoitojen vuoksi.

Lisää luettavaa