Provinssirock vahvisti uusia nimiä

28.2.2012 09:29

Provinssirock on vahvistanut taiteilijakatrastaan muutamalla mainiolla ulkomaisella artistilla.

Vaihtoehtoinen amerikkalaisyhtye The Gaslight Anthem esiintyy sunnuntaina 17. kesäkuuta, esitellen samalla tulevaa uutta studioalbumiaan. Taiteilijanimeä Bat For Lashes käyttävä brittiläinen multi-instrumentalisti Natasha Khan taas saa esiintymisvuoron jo perjantaina. 

Ehdottomaan pääesiintyjäluokkaan kuuluu kanadalainen Billy Talent. Moderni punkrock-yhtye julkaisee uuden albumin myöhemmin keväällä. Bändillä on muitakin ilonaiheita, sillä rumpali Aaron Solowoniukille tehtiin juuri onnistunut vaativa aorttaläpän korjausleikkaus. Toipuminen kestää kuukausia, mutta Solowoniukin pitäisi olla soittokunnossa myöhemmin keväällä.

Punkrockia on myös tiedossa myös OFF!-yhtyeeltä, jonka jäsenistöä on vaikuttanut muun muassa maineikkaissa orkestereissa Black Flag, Redd Kross ja Rocket From The Crypt. Myös kehuttu virolainen indierock-orkesteri Ewert And The Two Dragons saapuu Törnävänsaarelle.

Provinssirock tekee myös ”promokiertueen” Pariisin Kevät -yhtyeen kanssa seuraavasti:

02.03. Nosturi, Helsinki
16.03. Yo-talo, Tampere
30.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
06.04. Kerubi, Joensuu
28.04. Royal Night Club, Vaasa
02.06. Lutakko, Jyväskylä

Tapahtumapaikoilta löytyy Provinssirockin promopiste. Kilpailuista voi voittaa muun muassa festivaalilipun ja majoituksen.

www.provinssirock.fi

 

Lisää luettavaa