Artisti: Billy Talent

Lupsakka Homme – Rock The Beach | 26.6.2013 Hietaniemen ranta, Helsinki

Olen tavattoman laiska keikoilla ja rokkifestivaaleilla kävijä, koska olen ikäloppu mummo. Olen käynyt viimeksi Ruisrockissa vuonna 1990. Innostuin kuitenkin hieman Helsingin Hietaniemen uimarannalla 26.6. – 29.6.2013 järjestettävistä Rock The Beach -karkeloista, sillä minulla olisi sinne vain kävelymatka kotoani Larusta, tuosta ghetosta karusta.

Newsted ja Billy Talent saapuvat Rock The Beachiin

Helsingin Hietaniemen uimarannalla 26.-29.6. järjestettävä Rock The Beach -festivaali on julkaissut lisää esiintyjiä ennestäänkin komeaan kattaukseen. Uusia nimiä ovat kanadalainen Billy Talent, ex-Metallica-basisti Jason Newstedin uusi bändi Newsted, ruotsalaiset Graveyard ja Satan Takes A Holiday, jenkkiläinen punkpopryhmä All Time Low, brittiläinen Modstep ja walesilainen The Blackout. Kotimaisia uutuuksia ovat Huoratron ja Haloo Helsinki!Jos talkootyöt uudella festarilla kiinnostavat, niin rekrytointi vapaaehtoishommiin alkaa 13.3. tapahtuman nettisivuilla…

Billy Talent – 19 vuotta samalla kokoonpanolla

Berliinin Arena Treptowin sisuksissa kiehuu ja kuohuu. Suomalainen toimittaja sekä konserttipaikalle matkannut Apulannan Toni Wirtanen katselevat toisiaan kummastuneina. Eletään vuotta 2007 ja Suomeenkin on saapunut tarinoita tarttuvan punkrockin, post-hardcoren sekä modernin alternativen maailmassa liikkuvan kanadalaisen Billy Talentin hurjasta suosiosta Euroopan saksankielisellä alueella.