Queen julkaisi 40 vuotta vanhan kappaleen ensimmäistä kertaa Freddie Mercuryn laulamana – Hieno on myös siihen tehty kissavideo!

Kappale on mukana News Of The World -levyn juhlapainoksella.

https://youtu.be/fxQHi1QXboo

Queen julkaisee 17. marraskuuta News Of The World -albumistaan 40-vuotisjuhlapainoksen, jonka bonusmateriaaleihin lukeutuu muun muassa Raw Sessions -cd, joka sisältää vaihtoehtoiset versiot kaikista levyn 11 kappaleesta. Esimerkiksi kaikki lauluraidat on korvattu vaihtoehtoisilla, studion leikkauspöydälle jääneillä otoilla.

Esimakuna tästä levystä on nyt julkaistu vaihtoehtoinen versio Brian Mayn All Dead, All Dead -kappaleesta, jonka kitaristi itse lauloi levylle päätyneellä versiolla. Tässä versiossa Mayn lauluraita on korvattu Freddie Mercuryn laululla eli tämä on ensimmäinen kerta, kun suuri yleisö kuulee kyseisen biisin ikonisen laulajan esittämänä. Kappaleen lyriikkavideossa seikkailee Pixie-kissa, mikä on varsin osuvaa – olihan Mercury suuri kissojen ystävä ja kappalekin kertoo Mayn edesmenneestä lemmikkikissasta.

”Se oli yksi onnistuneimmista kappaleista ja olin sen soundiin todella tyytyväinen. Se yllättää minut joka kuuntelukerralla. Sen on tarkoitus saada silmät kostumaan ja niin se minulla melkein saakin”, May totesi kappaleesta aikoinaan Guitar Magazinen haastattelussa.