Rammstein-laulaja tähdittää sekopäistä mainosta – Sisältää hämäriä hahmoja korttia pelaamassa, miekkailua, uintia myrskyisellä avomerellä…

Perus Lindemann-menoa, siis.
4.4.2023 10:17

Rammstein-yhtyeen laulaja Till Lindemann tähdittää tuoretta nettipokerisivuston pitkää ja eriskummallista mainosta. Lindemann esittää videolla sekä jakajaa että pokeriin osallistuvia pelaajia, joiden edesottamuksia mainoksessa seurataan. Ja koska kyseessä on Lindemann, ei meininki ole sieltä ihan tavanomaisimmasta päästä vaan video sisältää muun muassa miekkailua, ruusun terälehdissä piehtarointia American Beauty -leffan tapaan, Lindemannin uimassa keskellä myrskyisää avomerta ja kaikkea muuta häröä. Videon on ohjannut Specter Berlin, joka on ohjannut myös Rammsteinin musiikkivideoita.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Lindemann esiintyy mainospätkällä. Muutama vuosi sitten Rammstein-keulahahmo oli mukana LikeMeatin Veganuary-kampanjassa videolla, jossa tämä söi vegaaniburgeria Andy Warholiksi pukeutuneena. Kyseessä oli tietenkin kumarrus tanskalaisen Jørgen Lethin vuonna 1982 kuvaamalle neliminuuttiselle pätkälle, jossa Warhol itse söi Burger Kingin hampurilaista.

Lisää luettavaa