Rammsteinin voittokulku sen kuin jatkuu, mutta Till Lindemannilla on jo uusia kujeita mielessään

23.8.2019 08:28

Kas, tämä tieto on jäänyt kokonaan huomaamatta. Muistathan Rammstein-laulaja Till Lindemannin ja Pain-pomo Peter Tägtgrenin yhteisen Lindemann-projektin, jonka Skills in Pills -debyyttilevy julkaistiin vuonna 2015? Tämä levy ei näemmä jäänytkään osapuolten viimeiseksi yhteiseksi tuotokseksi, sillä kakkosalbumi on jo valmiina. Tägtgren kertoi asiasta hiljattain Facebook-sivuillaan.

Sen tarkempaa julkaisuajankohtaa ei sitten olekaan tarjolla. Rammstein paketoi tämän vuoden stadionkiertueensa tänään Wienissä, ja orkesterin seuraava keikkarupeama alkaa 25.5.2020. Tältä pohjalta Till Lindemannilla voisi olla talven mittaan aikaa puuhata muutakin kuin pääbändinsä asioita. Lisätietoja odotellessa!

Lindemannin debyytti ei tehnyt Soundin kriitikkoon kummoista vaikutusta. ”Albumi on kirkkourkusoundeineen, jousineen sun muine paisutteluineen Tägtgrenin tuotantojen mahtipontisinta tavaraa, mutta se ei paljoa auta, kun kappaleet ovat – jylhänkomeaa Yukonia lukuun ottamatta – sisällyksetöntä tauhkaa ja vieläpä puisevan tylsiä”, Mape Ollila kirjoitti arviossaan. Lue koko juttu täältä.

Lisää luettavaa