Ritchie Blackmoren vaimo paljastaa Rainbow’n valmistelevan uutta musiikkia – ”Me vain odotamme sen tapahtumista”

Kitaristilegendan puoliso Candice Night paljastaa Blackmoren kirjoittaneen uusia kappaleita laulaja Ronnie Romeron kanssa.
26.11.2017 21:05

Taannoin Rock Talk With Mitch Lafon -podcastissa vieraillut Candice Night kertoi uudelleenkasatun Rainbow’n valmistelevan uutta musikkia Ritchie Blackmoren ja laulaja Ronnie Romeron toimesta.

– Tiedän, että Ritchie oli julkaissut I Surrenderin Ronnien laulamana, joten se on kuin vuoden 2017 versio siitä. Mutta hän itse asiassa kirjoitti toisen kappaleen hänen kanssaan, Candice Night paljastaa podcastissa.

– Uskon, että hän suunnittelee kirjoittavansa lisää kappaleita Ronnien kanssa tulevaisuudessa. Yksi julkaisematon on jo varmasti valmiina, mutta tiedän että se tullaan julkaisemaaan; me vain odotamme sen tapahtumista. Sen nimi on Waiting For A Sign. Se tulee tapahtumaan tulevaisuudessa, Night kertoo.

Rainbow’n uusi kokoonpano julkaisi toukokuussa uuden version I Surrender -klassikostaan sekä instrumentaalikappale Land Of Hope And Gloryn, joka on Blackmoren näkemys samannimisestä kappaleesta Edward Elgarin Pomp And Circumstance March No. 1 -teoksesta.

Candice Night paljasti podcastissa, että uuden Rainbow-kokoonpanon laulaja löytyi varsin modernilla tavalla. Blackmore’s Night -nimellä yhdessä musiikkia tehnyt pariskunta oli keskustellut Rainbow’n mahdollisesti comebackista, kun Candice oli törmännyt Romeron videoon Youtubessa.

– Rehellisesti sanottuna minä vain etsin bändejä, jotka olivat coveroineet Dion aikaisen Rainbow’n kappaleita. Rajasin ehdokkaat kolmeen tyyppiin, joita pidin mahtavina, näytin kaikki kolme Ritchielle ja Ronnie [Romero] oli selkeästi edellä muita, Night kuvailee Blabbermouthin kirjaamassa haastattelussa.

Kun Blackmore ja Night olivat tehneet päätöksensä, he ottivat chileläislähtöiseen laulajaan yhteyttä Facebookin kautta, kutsuivat Romeron koelauluun linnaansa Saksaan ja ihastuivat laulajan monipuoliseen äänialaan.

– Hän pystyy käsittelemään kaikkea Child In Timesta mihin tahansa Dion kamaan ja siitä Joe Lynn Turnerin kappaleisiin ja aina Graham Bonnetin juttuihin, mikä on aika hankalaa. — Kun häntä katselee lavalla, hän on täysin itsevarma ja täyttää kaikki vaatimukset, Candice Night hehkuttaa uutta Rainbow-laulajaa.

Lisää luettavaa